Konsert med Among Lynx

Söndagen 26 november  kl 19.00 i Österundagården. 
Konsert med Among Lynx

Servering från 17.45…


 

 

 

 

 

 

foto Fabian Rosenberg

Förköp konsertbiljett: 150 kr/ 100 kr (upp till 18 år). 
Du med LSS-beslut + en medföljande får gratisbiljett, eftersom konserten är en del av Kulturveckan för alla (boka på nedan mobilnummer).
Förköp och bokning:
Smsa Helena 0730-786572
Serveringen öppnar 17.45 med soppabuffe’ & bröd och måltidsdryck samt kaffe/te & kaka. Förköp även ”soppapaketet” 130 kr/person.

Among Lynx är ett kaxigt band, tvärsäkra i sitt råa och tunga sound. Med en bakgrund i amerikanskt influerad bluesrock utmanar de gränsen mellan moderna och det traditionella.

Främst har de gjort sig ett namn genom sina livekonserter, oavsett om det varit för en rockälskande publik eller på roots-scenen har Among Lynx fått en genreöverskridande skara av fans genom åren.

“Once in a Blue Moon”

Det senaste och tredje albumet ”Once in a Blue Moon” släpptes i februari 2023. Det är deras mest dynamiska och mogna album hittills, som adderar en känsla av totalt fokus i bandets ljudbild. Melodierna klistrar sig fast och Among Lynx väver skickligt in modern pop i sin svängiga och säregna variant av rootrock, även om det finns en nyfunnen tyngd och allvar bakom låtarna.

Smutsiga slide-gitarrer, munspelsfrenesi & kraftfull sång med Among Lynx. Välkomna!

Bandmedlemmar

Eva-Mi Ringqvist – leadsång & gitarr
Elin Öberg, munspel,kör & leadsång på några låtar
Jonas Skeppar, vik leadgitarr & kör
Elin Tannerdal, elbas & kör
Amanda Alverkrans , vik trummor

Arrangörer: Paddebo kulturförening, Österundagården, Studieförbundet Vuxenskolan Enköping, Enköpings kommun och Musik i Uppland.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *