Evenemang och kalendarium

April

Söndagen 7 april kl 15.00
Konsert med Trio X och Magnus Lindgren i Frösthults bygdegård.

Trio X har prisats flerfaldigt, däribland med en Grammis. Magnus Lindgren med uppdrag både som kompositör, arrangör och solist är han utan diskussion en av svensk jazz klarast lysande stjärnor.
Magnus Lindgren -tenorsax, flöjt och klarinett
Lennart Simonsson -piano
Per V Johansson -bas
Joacim Ekberg -trummor

Biljettpris: 150 kr/ 50 kr (under 20 år).
Förköp kontant på Johanssons Presentaffär, vid Stora Torget eller på ICA Maxi spelbutik. Eventuellt överblivna biljetter kan betalas kontant eller med swish i entrén till konserten.  Frågor? Kontakta Lars Wall 070-5816616

Gratis bussresa från Enköping och tillbaka. Från Gustaf Adolfs plan 14.00 och tillbaka från Frösthult cirka 16.30. Boka din plats i bussen när du köper din konsertbiljett.

Fikaförsäljning: Kaffe/te, smörgås och kaffebröd finns i pausen.

Konserten arrangeras av Paddebo kulturförening, Enköpings Musikklubb, Frösthults bygdegård, Studiefrämjandet, Enköpings kommun och Musik i Uppland.
Med stöd från Kulturrådet och Svensk Jazz.
#konsertkarusellen

Söndagen 28 april kl 10.30 Utflykt till Pukbergsgrottan

Vi ses på parkeringen mellan Hammarby och Åloppe.
Vi fixar lite på stigen på vägen och utforskar grottorna när vi kommer fram. Ta med ficklampa/pannlampa och egen matsäck. Vi bjuder på gobullar!
Anmälan och frågor till Niklas 073-9900460 eller

Juni

Onsdagen 26 juni kl 19.00 i Forsby Kvarn
Konsert med vokalgruppen Vocado

Servering  kommer finnas i pausen.
Biljettsläpp: Fre 26 april!
Konsertbiljett: 200 kr/vuxen och 50 kr/barn och skolungdom under 20 år.
Förköp: På Gestbloms bokhandel i Enköping  och Åsa Lansfors Lindblom 070-4951742 (boka och swisha).

 Vocado består av sex vänner som en gång möttes på Sjöviks folkhögskola och har sjungit tillsammans sedan våren 2004. Sedan dess har de utvecklat en egen musikalisk identitet på vokalgruppsarenan. Deras repertoar består av allt från visor och folkmusik till pop och jazz, alltid helt acapella.

Gruppen har turnerat i flera europeiska länder och haft framgångar vid ett antal internationella acapellafestivaler. De har bland annat tilldelats första pris och juryns specialpris vid International A Cappella Contest i Leipzig, Tyskland och belönats med utmärkelsen ”Årets Kör 2011”. 

Arrangörer: Paddebo Kulturförening och Forsby Kvarn Musikscen och Kafé