Dramaleksavslutning

Tisdagen den 27 mars var det avslutning på dramaleken för 5-7åringar. Vi har under våren jobbat med lekar, samarbetsövningar och  miniteatrar, som vi har spelat för varandra på vår lilla scen i Österundagården. 11 barn har träffats varje vecka  tillsammans med ledarna Helena Elvidotter Forslund och Emma Norberg och vi har haft väldigt roligt tillsammans. Kråkan har också haft en given plats i gruppen men ibland har hon inte kunnat varit med för  hon har varit iväg på turné med Håkan Fernqvist och Clownen Ludmilla och spelat teater. Hon lovade barnen att fotografera hur hennes arbetsdag såg ut och hon hade bildvisning på avslutningen.  Men först visade dramaleksbarnen för sina familjer sin aldeles egen fina  miniteater om en djuraffär och en cirkus.  Sen var det glass och blommor till alla och envar. Tack för den här teminen  Joel, Malva, Elias, Jasmine, Max, Embla, Isac, Emma, Melvin, Jennifer och Ville!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ByV5Irb-Dlk]

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.