Uppspelet-Sjörövarfamiljen och Trollkarlsön

Tisdagen den 24 april var det dags för uppspel och avslutning för teatergruppen (åk.3-4).

Gruppen hade arbetat fram en spännande historia om en trollkarl, som försöker skapa en levande docka  ”Pinoccia”.  Trollkarlens tiger hjälper till att vakta och upptäcker en sjörövarbåt. I nästa scen får vi lära känna sjörövarfamiljen, som består av Sjörövarkaptenen Ida och hennes fem barn. På båten arbetar även en betjänt och så har vi den talande papegojan.

Så tog publiken plats och fick följa teatergruppens spel, lite pirrigt till en början men med gott samarbete  och fint skådespeleri av alla så blev det en härlig teaterupplevelse för både barn och publik. Roligt att se alla hur ni har utvecklats och stort tack för den här terminen Kristina, Elin, Elias, Ester, Tobias, Rebecca, Sandra, David, Linn, Jenny och Felicia. Välkomna tillbaka nästa termin!

 

Trevlig sommar och stor kram Helena

 

Helena Elvidotter Forslund

Österunda Paddebo

749 72 Fjärdhundra

 

tel      0171-417177

mobil 070-4951742

epost  

 

 

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.