Domino

Fantastiskt bra det gick! Det blev en stark , berörande föreställning om hur mobbning kan göra en flickas vardag outhärdlig. Vi har alla jobbat så intensivt för att göra klar denna föreställning och funderade några dagar före premiär vad vi hade givit oss in på. Men vi genomförde det och jag är mycket stolt över hur ni alla imponerande gestaltade era roller  och hur vår aldeles egen pjäs Domino blev. Två offentliga och tre skolföreställningar blev det till slut. Vi riktar det varmaste tack till våra medarrangörer Österundagården ,NBV, Clownbyrån och Kulturnämnden, till Jesper och TJ Sound produktion för ljuset och våra sponsorer Sparbanken i Enköping, CLS Systems AB och Nifo Lappset. Och alla ni andra, föräldrar, ni på kulturförvaltningen, kompisar och släktingar som på olika sätt hjälpte oss att förverkliga denna föreställning.

Men framför allt det största tack till er, Amanda, Anna, Emma, Hanna,  Ida, Josephine, Madde E, Madde Å, Marta, Michelle och Petra, i teatergruppen åk. 6-9 för denna oförglömliga uppsättning av Domino!  Hoppas vi ses till hösten…

Kram Helena

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.