En oförglömlig Skottdagskväll 2020

Kolonien <3 närproducerad mat deluxe!
Vilken härlig kväll med er Kolonien och alla våra gäster. Detta koncept har vi aldrig haft, men det var ju också en speciell kväll. Skottdagskväll, 25 år som förening, Kolonien firar 10 år och även vi som arrangör i Konsertkarusellen.
11 mathantverkare & odlare och vi i Paddebo kulturförening och Österundagården har förädlat det hela genom att ha lagat mat och bakat så det har stått härliga till. Så därför var det extra härligt när det blev ett sånt positivt gensvar. Roligt även med att våra ungdomar serverade!
Konserten var fantastisk. Genuint tack, Kolonien!
Fint samarbete av Paddebo kulturförening, Österundagården, Enköpings kommun, Musik i Uppland och Fjärdhundraland.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *