Årsmötet och kulturföreningen fyller 25 år

Tack hela familjen Gradstock för ert fina värdskap och goda mat på vårt årsmöte och kulturföreningens 25-årsfirande❣️Agnes blev också ny ledamot i styrelsen. Åsa Lansfors Lindblom svingade ordförandeklubban väl och blev omvald även till detta år. Här sitter även omvalda kassören Niklas Forslund och sekreteraren Helena Elvidotter Forslund och myser i Gradstocks pub-Rotbrunna Gårdsbryggeri. Styrelsen 2020 består dessutom av omvalda ledamöterna Fanny Willén och Marie Käck Lundqvist 🌻🌻🌻.
Tack alla som kom, nu ser vi fram emot hela 2020-nytt kulturår med konsert med Kolonien, teater med Teaterfabriken, vårutflykt till Pukbergsgrottan, stipendieutdelning, utställningsvecka med ”Vässa pennan”, en hel del samarrangerade och annat kulturgott🎭🎨🎼💃🏻⭐️

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *