Utställningsveckan

Vilken vecka vi hade tillsammans med alla som besökte Österundagården. Fint väder, satirkonst på bygdegårdsturne’, viktiga samtal, kreativa skaparstunder, teater, serieteckningsworkshop, gott hembakt fika, glada möten människor emellan, hemlagad soppa & bröd, dagbarnens utställning, klurig rebus och generationsmöten. Glada och stolta att samverka med Österundagårdens bygdegårdsförening, Bygdegårdarnas Riksförbund, Studieförbundet Vuxenskolan Uppsala län och Fjärdhundraland ekonomisk förening. Med stöd från Enköpings kommun och Uppsala läns bygdegårdsdistrikt. Medverkande satirteckningar i utställningen Vässa pennan av EWK, Sara Grane’r, Marja Nyberg, Magnus Bard och Max Gustafson.

Besökte gjorde även 4:e teatern med med föreställningen Det farligaste som finns med Titti Hilton och Daniel Scherp.

Marja Nyberg höll i serie- och skämtteckning för barn och unga samt ett samtal ’En satirtecknares tankar’ för vuxna.

STORT TACK!

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *