Åh vad roligt! Utställningsveckan blir av…

I Österundagården
Lördagen 1 – söndagen 9 augusti 

Frivillig entré till utställning och aktiviteter som oavkortat går till bygdegården.

Vässa pennan, en spännande utställning med EWK och samtida satirtecknare för demokrati och yttrandefrihet. Vandringsutställningen, som rest runt till olika bygdegårdar i Sverige, landar nu i Österundagården.
Läs mer HÄR!
Fantasiskogen med dagbarnens teckningar, där alla kan sätta upp teckningar.

Workshop i serie- och skämtteckning, samtal med en av satirtecknarna som är med i utställningen -Marja Nyberg. Teater med 4:e teatern från Västerås. Och söndagarna även en del av Fjärdhundralands Rebusrunda.  Läs hela programmet under evenemang!

Information
Helena Elvidotter Forslund 0730-786572 

Detta är ett samarrangemang mellan Österundagården, Bygdegårdarnas Riksförbund, Fjärdhundraland ekonomisk förening, Paddebo kulturförening och Studieförbundet Vuxenskolan Uppsala län med stöd från Uppsala läns bygdegårdsdistrikt och Enköpings kommun.
Tack alla som gör denna utställningsvecka möjlig!

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *