Sommarlovsaktiviteter med teater och eget skapande

Spela Teater

Två teatergrupper har spelat teater med teaterpedagog Julia Wennerström och teatererfarne Em Forslund i Frösthults bygdegård, Fjärdhundra. Den yngre teatergruppen med 8 barn (född 2012-2009) gjorde om Rödluvan till Färgluvorna och spelade upp för närstående som avslutning. Den äldre gruppen med 6 ungdomar (födda 2005-2008) hade teaterimprovisation. Teaterlekfulla dagar med massa kreativitet, teaterspel och skratt.

Naturskapardagar

Även fina dagar Österundagården.
Med förstoringsglas tittade vi nära, nära på naturen och letade mönster, former, färger och strukturer. Med den inspirationen skapade vi olika tekniker som rita med kol, färg och lera. 10 barn var med. Konstpedagog Matilda Zeits och hjälpledarna Alvin och Bonnie höll i dessa roliga, påhittiga dagar med massa skaparglädje. Tack till ledare och barn!

Både teaterkurserna och Skapardagarna var i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan och med stöd från Enköpings kommun. Vi tackar för god samverkan!Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *