Bussutflykt och konserten I min sånglåda

Tisdagen 17 december. Bussutflykt och konserten ”I min sånglåda”! 🚌 🎼🎭☕️🍩🥤
-Vill du vara med på vår integrationsaktivitet med en kostnadsfri bussutflykt och konsert i Österunda bygdegård. Anmäl dig till bussresan som avgår från Enköping klockan 09:00. Om du hellre vill ta egen bil behöver du vara framme klockan 09:30.
Vi träffar dagbarnvårdargruppen i bygdegården och ser Musikföreställningen ”I min sånglåda” med kompani Dagg från Stockholm. Yngre barn och vuxna i olika åldrar är välkomna. Vi möts gärna från olika bakgrunder och nationaliteter, från stad och land. Vi bjuder på fika. Säg till om specialkost.
Anmälan till Helena 0730-78 65 72 eller
Arrangör: Paddebo kulturförening i samarbete med Österunda bygdegård och Torstuna dagbarnvårdargrupp.
Med bidrag från Enköpings kommun.

 

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *