Prova Nia-dans!

Nu ni, på söndag❣️Nu ställer vi inte bara in utan nu ställer vi om också 😀👍.
Prova på-aktivitet med Nia-dans utomhus med gott om social distanseringsplats på baksidan av bygdegården. Anki Lindberg bjuder oss på en prova på-omgång på söndag 24 maj kl 13-14. Kom! 🌼 Anmälan till Helena 0730-786572

Nia är rörelseglädje för kropp och själ!
Gillar du att röra på dig till musik? Då har du nu möjlighet att göra det vid Österundagården. Vi träffas på baksidan av huset och tränar sedan ute i friska luften med omtänksamt avstånd till våra medmänniskor.
Genom Nia övar du kondition, smidighet, styrka och balans. Du lär dig lyssna på kroppen så att du kan träna skonsamt och hjälpa kroppen läka om den behöver. Nia kan utövas av alla, från otränade nybörjare till atleter.
Ta gärna med ett liggunderlag och/eller filt eftersom vi avslutar passet på marken. Det går också bra att avsluta sittande på stol.
Arrangeras av Österundagården
och Paddebo kulturförening tillsammans med Anki Lindberg, Lyckebolaget

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *